Over

De Valk

Liever persoonlijk advies?
Onder de naam De Valk Vakanties en in samenwerking met onze partners bieden wij een groot aanbod vakanties. Wilt u liever persoonlijk advies? Al het aanbod is ook te boeken op afspraak in het reisadviesbureau van Reisspecialist De Valk in Grootebroek. Een afspraak maken kan via 0228-524403 tijdens de openingstijden of door een mail te sturen naar info@reisspecialistdevalk.nl. Of vul het formulier in op deze pagina en wij nemen contact met u op.

Reisspecialist De Valk
De Valk. De korte, maar krachtige naam op de gevel van het gerenommeerde reisbureau in Grootebroek onderstreept de mentaliteit in West-Friesland: no-nonsense en “handen uit de mouwen”. Binnen komt die houding terug bij de enthousiaste reisspecialisten die met plezier hun passie voor reizen vertalen in het zoeken en samenstellen van de reis naar jouw wensen. Stuk voor stuk reisspecialisten die als doel hebben jou een onvergetelijke reis te bezorgen. Ook de moderne inrichting en interactieve belevingswanden van De Valk brengen die fascinatie voor reizen en vakanties direct op de bezoeker over. Het ANVR/SGR-reisadviesbureau levert een omvangrijk scala aan producten van alle toonaangevende touroperators in Nederland, maar ook voor een persoonlijk samengestelde reis ben je bij De Valk aan het juiste adres. Kennis en service zijn in het verkoopproces leidend.

Uitgeroepen tot Reisbureau van het Jaar 2013, 2014 en 2018 van Noord-Holland

De Valk Vakanties is een handelsnaam van Sijbrands Reizen VOF. De eigenaren, Danielle en Frank Sijbrands, zijn in 2001 gestart met hun bedrijf in Bovenkarspel (onder de naam Star Travel Reisburo). Sinds 2009 zijn zij aangesloten bij de D-RT groep en is het bedrijf regionaal bekend onder de naam VakantieXperts De Valk. In juni 2021 hebben Frank en Danielle aandelen gekocht van de Dutch Travel Alliance B.V. (DTA) en behoren ze tot de selecte groep reisondernemers die volledig onafhankelijk werken.

 

Contact

De Valk Vakanties
Industrieweg 30A
1613 KV GROOTEBROEK

Tel: 0228-524403 (openingstijden)
E-mail: info@reisspecialistdevalk.nl

De Valk Vakanties is een handelsnaam van
Sijbrands Reizen VOF

 

Contact

De Valk Vakanties
Industrieweg 30B
1613 KV GROOTEBROEK

Tel: 0228-524403 (openingstijden)
E-mail: info@reisspecialistdevalk.nl

De Valk Vakanties is een handelsnaam van Sijbrands Reizen VOF